Milojević o Kupu Srbije, Kafuu i reprezentaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević o Kupu Srbije, Kafuu i reprezentaciji

Gotova pauza za crveno-bele.

Vreme odmora je prošlo, posle 10-ak dana pauze od takmičarskih utakmica fudbalere Crvene zvezde očekuje odloženi duel osmine finala Kupa Srbije protiv TSC-a iz Bačke Topole (sreda, 15 časova) na stadionu "Rajko Mitić".

- U narednih 20 dana imaćemo sedam utakmica. Malo smo se odmorili. TSC je dobra ekipa sa velikim ambicijama u Prvoj ligi i u svakom slučaju imaju dobre, iskusne igrače. Mi imamo kadrovske probleme koje vučemo od poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmice i videću na koga ću moći da računam kada se vrate reprezentativci - rekao je Milojević.

Novinare je zanimalo da li je Brazilac Kafu ispunio očekivanja s obzirom na to da nije bio u protokolu u poslednjih nekoliko utakmica.

- Ne bih se složio sa procenom da nije ispunio očekivanja. Zadovoljan sam sa svim igračima. Ima mnogo faktora, ali sam ja strpljiv čovek. Hajde da mu damo vremena. Biće Kafu dobar - jasan je Milojević.

O reprezentaciji Srbije Milojević je imao reči hvale.

- Ja sam uvek uz reprezentaciju i u ovom trenutku im je potrebna podrška. Treba danas staviti tačku na "i".

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.