Milojević nezadovoljan prvim poluvremenom

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević nezadovoljan prvim poluvremenom

I pored ubedljive pobede u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije nad Čukaričkim (3:0), trener Crvene zvezde Vladan milojević spušta loptu na zemlju. Crveno-belima je potrebna još samo pobeda da bi osvojili titulu prvaka Srbije.

- Nema euforije, a ne vidim i zašto bi je bilo. Matematički nam nedostaje još jedna pobeda, bar još 90 minuta. Ne možemo o tome da razmišljamo. Inače, rekao sam igračima na poluvremenu da sam totalno nezadovoljan. Jako je teško probiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Čukarički i doći do igre. Nismo bili svoji, ali smo se u nastavku trgli. Sve je bilo lakše posle prvog gola - rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović uprkos porazu, pohvalio je igru svoje ekipe u većem delu utakmice.

- Moj tim je odigrao maestralno, u prvih 60 minuta zatvorili smo sve prilaze golu. Posle prve šanse Ben je dao gol i to iz kontre. Igrali smo visoko. A posle crvenog na "Marakani" teško je igrati. Žao mi je zbog crvenog koji smo dobili. U svakom slučaju, sada ćemo napokon moći da igramo fudbal. Za mene tek sad počinje prvenstvo, jer smo u prva tri kola plej-ofa imali Radnički, Partizan i Zvezdu - zaključio je Lalatović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.