Milojević: Verujem u iznenađenje u Podgorici

Izvor: Press, 06.Okt.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Verujem u iznenađenje u Podgorici

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević, rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da iznenadi Budućnost u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi i upiše pobedu u Podgorici.
           "Sledi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem terenu. Kao što sam izjavio posle meča sa Partizanom, verujem da naša ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uz potrebnu dozu borbenosti, može da pobedi svakog rivala u ligi tako da imam veru u iznenađenje u Podgorici", rekao je Milojević za sajt kluba. Košarkaši Mega Leksa su u prvom kolu Jadranske lige izgubili od Crvene zvezde, u drugom su pobedili Partizan, a u trećem gostuju Budućnosti. Mega će i u tom meču biti oslabljena neigranjem kapitena Radeta Zagorca i francuskog internacionalca Alfa Kabe, dok je nastup plejmejkera Nikole Ivanovića i dalje pod znakom pitanja. "Stanje sa povredama u ekipi je isto kao i protiv Partizana. Pratimo stanje Ivanovića, ali ne verujem da će moći da igra", rekao je Milojević. Utakmica između Budućnosti i Mega Leksa igra se sutra od 21h u Podgorici.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Verujem u iznenađenje u Podgorici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2015

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da veruje da njegova ekipa može da iznenadi Budućnost u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi i upiše pobedu u Podgorici..."Sledi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.