Milojević: Ulaskom drugog špica se video naš kvalitet

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Ulaskom drugog špica se video naš kvalitet

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad Proleterom da je utakmica opravdala njegova očekivanja

Crveno-beli su se mučili sat vremena u Novom Sadu, ali su na kraju pobedili Proleter 2:0 pogocima Matea Garsije i Ričmonda Boaćija.

Milojević je istakao da ključni trenutak meča bio uvođenje drugog napadača u igru.

"Jako teška utakmica, a to smo znali i pre nje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Proleter je ekipa koja jako dobro igra blok, pokretljivi su i znaju šta hoće. Pokušavali su preko kontri da nas ugroze. Mi smo pokušavali da imamo bolju cirkulaciju lopte u prvom delu, ali to nismo uspeli, nismo imali prostora, a i teren nam nije pomagao... Ne znam zašto je teren ovde ovakav. Kada smo ubacili drugog špica, tu se odmah video naš kvalitet. Postigli smo prvi gol, a posle je bilo mnogo lakše", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Trener fudbalera Proletera Branko Žigić ocenio je da njegova ekipa pružila solidan otpor prvaku Srbije, ali da je Zvezda opravdala ulogu favorita.

"Ovaj ritam utakmica sreda-subota je ostavio traga na nas i ostali smo bez snage u nekim ključnim delovima meča. Zvezda je to znala da iskoristi i došla do pobede. Uspeli smo da se suprotstavimo prvaku na dobar način, ali mi našu priliku za plej-of moramo da tražimo protiv nama ravnih rivala i da opravdamo ulogu favorita protiv nekih drugih na našem terenu", rekao je Žigić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.