Milojević: Publika je sve videla! Srbi smo, izdržaćemo

Izvor: Mondo, 07.Avg.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Publika je sve videla! Srbi smo, izdržaćemo

Srpski trener veruje u prolaz svoje ekipe i pored primljenog gola pred kraj prvog meča sa Dancima

Crvena zvezda putuje u Dansku sa 1:1 iz večerašnjeg duela sa Kopenhagenom, a moglo je da bude i bolje po domaću ekipu.

Nakon utakmice u kojoj je njegov tim čini se mogao da "izvuče" bolji rezultat, trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da su mu pojedine sudijske odluke u današnjoj utakmici sa Kopenhagenom bile čudne i smešne, ali je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne želi da kuka i priča o tome.

"Bilo je nekoliko situacija koje mogu apsolutno da prelome utakmicu. Iskren da budem, čudne su mi neke odluke sudije, ali neću da kukam i pričam o tome. Najsmešnije mi je bilo kada je Ndaje uhvatio loptu kada je išla u aut, na treningu kažete igraču da uradi 10 sklekova zbog toga", rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.

Odluke portugalskog arbitra bile su diskutabilne i izazivale su nezadovoljstvo fudbalera srpskog kluba, poput penala za Kopenhagen i činjenice da nedugo zatim nije dosudio jedanaesterac za Zvezdu u trenutku kada su oni smatrali da je to potrebno.

"Nije bitno da li je bio ili ne. Kompetentni ste, videli ste iz više uglova. Ne bih da komentarišem. Veoma je ružno kada čujete bes naših navijača, skandiranje... To je najbolji odgovor, najbolje se vidi kada publika reaguje. Ovo je otvorena pozornica, svako je dobio ono što je zaslužio. Ne znam iz kojih razloga, ali Srbi smo mi, izdržaćemo, bilo je i težih trenutaka. Nemamo razloga za brigu. Ne bih voleo da pričamo o takvim odlukama", kazao je trener domaćih.

Uprkos nešto nepovoljnijem rezultatu od onoga koji su imali tokom dobrog dela utakmice, trener Zvezde je bio zadovoljan kako su njegovi fudbaleri igrali protiv danskog kluba.

"Odigrali smo dobru utakmicu, generalno. Kontrolisali smo je dosta dobro. Imamo drugo poluvreme u Kopenhagenu, nemamo čega da se plašimo. Ići ćemo da igramo mušku utakmicu. Kako bude, biće. Spremićemo se maksimalno", kazao je Milojević i dodao da je Kopenhagen pokazao da je veoma dobra ekipa i da je isto igrala od prvog do 90. minuta.

"Hteli smo da pobedimo i da imamo bolji rezultat. Jedno su želje, drugo se dešava na utakmici. Možda je trebalo da damo drugi gol. Nije bio veliki pritisak, iako je Kopenhagen imao posed u drugom poluvremenu. Rezultat je takav kakav je", rekao je on.

Trener Kopenhagena Stole Solbaken je nakon meča rekao da je Zvezda bila favorit pred ovaj dvomeč, te da su sada šanse "50-50", ali Milojević nije saglasan sa tim tvrdnjama.

"Ne bih baš rekao da smo mi bili favoriti. Ako smo bili protiv Suduve ili Helsinkija, nismo bili povlašćeni protiv Kopenhagena. To je ekipa koja je mnogo godina konstantno u Ligi Evropa, pa i Ligi šampiona, konstantno su tu. Probaćemo i mi da imamo konstantu ove sezone. Sledi drugo poluvreme, da se dobro spremimo. Rezultat više odgovara Kopenhagenu, ali fudbal je čudna igra. Nećemo se predati, u to sam ubeđen", rekao je Milojević.

Srpski šampion svakako ima šansu za prolazak dalje, ukoliko odigraju na isti način kao što je to danas bio slučaj, imaju čemu da se nadju. Revanš će se igrati sledećeg utorka od 20.00 u Kopenhagenu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.