Milojević: Pobeda protiv Krke - prava stvar pred KRK

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: ''Pobeda protiv Krke - prava stvar pred KRK''

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da bi pobeda protiv Krke mnogo značila njegovoj ekipi za samopouzdanje pred predstojeći Kup Radivoja Koraća u Nišu.

Košarkaši Mege sutra dočekuju Krku u prvoj utakmici 19. kola ABA lige.

"U petak dočekujemo Krku kojoj je svaka utakmica do kraja lige ključna u borbi za opstanak i sigurno je da će dati sve od sebe da nas pobede u Sremskoj Mitrovici.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


Igrom kakvu smo prikazali prošle nedelje protiv Zadra ne može da se pobedi nijedan tim u ligi i verujem da će moja ekipa pokazati reakciju, pre svega u energiji na terenu a potom i u agresivnosti u odbrani", rekao je Milojević.

Posle 18 odigranih kola regionalne lige, Mega je na petom mestu sa skorom 9/9, dok je Krka do sada zabeležila pet pobeda i trenutno je na poslednjem mestu.

"Ako nametnemo naš ritam i uspemo da iskontrolišemo skok, verujem da možemo do pobede koja bi nam značila na polju samopouzdanja pred Kup Radivoja Koraća koji nas očekuje u Nišu", rekao je Milojević.

Trener Mege na tom meču neće moći da računa na Adama Mokoku i Kostju Mušidija.

Bek Mege Andrija Marjanović istakao je da su energija i odbrana ključ za pobedu protiv Krke.

"Meč protiv Krke nam je jako važan, prvenstveno zato što moramo da vratimo ritam iz prvog dela ABA lige i ponovo krenemo u pobednički niz.







Mislim da je sve na nama i ako, najpre energija i odbrana budu na visokom nivou, možemo doci do trijumfa u ovom meču. Mlada smo ekipa i zato moramo da dajemo sve od sebe u svakoj utakmici.







Verujem u svoje saigrače i mislim da ćemo tek da pokažemo šta možemo", rekao je Marjanović.

Utakmica se igra sutra od od 18.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DEJAN MILOJEVIĆ: Pobeda protiv Krke za samopouzdanje pred KRK

Izvor: Kurir, 07.Feb.2019

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da bi pobeda protiv Krke mnogo značila njegovoj ekipi za samopouzdanje pred predstojeći Kup Radivoja Koraća u Nišu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.