Milojević: Pobeda protiv Budućnosti bi nam mnogo značila

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: "Pobeda protiv Budućnosti bi nam mnogo značila"

Trener Mege Dejan Milojević rekao je danas da će njegovi košarkaši pokušati da iznenade u gostima podgoričku Budućnost i ostvare pobedu koja bi im mnogo značila.

"Moramo da igramo izuzetno agresivno u odbrani i da ne dozvolimo puno ofanzivnih skokova kao u meču protiv Olimpije. Očekuje nas veoma težak meč, ali ćemo dati sve od sebe da ih iznenadimo na njihovom parketu i dodjemo do pobede koja bi nam puno značila", rekao je Milojević za klupski sajt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Mega će gostovati ekipi Budućnosti u petom kolu ABA lige, u kom će pokušati da ostvari treću pobedu u sezoni.

"Igraćemo protiv veoma kvalitetne ekipe koja se nalazi u odličnoj formi i veliki je favorit u ovom duelu. Pobede na gostovanju Zvezdi i Hapoelu to samo potvrdjuju", naveo je Milojević.

Mega je do sada igrala 10 puta protiv Budućnosti u ABA ligi i pobedila je četiri utakmice.

Košarkaš Mege Vlatko Čančar kazao je da će utakmica biti dobar test da njegova ekipa "vidi gde je u odnosu na najjače timove u ligi".



"Očekuje nas težak meč protiv Budućnosti koja je pokazala da je vrlo kvalitetan tim. Najbitnije je da popravimo slab utisak iz prošlog meča i da se vratimo u naš ritam. Budućnost je u seriji pobeda do kojih je došla agresivnom i čvrstom igrom"
, kazao je Čančar.

Utakmica će se igrati u subotu od 17.00 u hali Morača u Podgorici.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatović: "Imaćemo šta da pokažemo u Subotici"

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2017

Trener fudbalera beogradskog Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da veruje u kvalitet svog tima i da će imati šta da pokaže protiv subotičkog Spartaka..."Ovo će biti možda najteže gostovanje do sada. Spartak je imao samo jedan poraz, kod kuće od Partizana, ruši klupske rekorde. Organizovan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.