Milojević: Ovakve utakmice su bitne u procesu sazrevanja

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2018, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: "Ovakve utakmice su bitne u procesu sazrevanja"

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da su mečevi s neizvesnim završnicama, poput današnjeg protiv Zlatibora, veoma korisni za njegovu ekipu u procesu sazrevanja.

Košarkaši Mege su večerašnjom pobedom 96:90 protiv Zlatibora potvrdili treće mesto u Grupi A pred predstojeći plej-of.

"Zadovoljan sam pobedom jer je Zlatibor kvalitetna ekipa. Čestitam im na plasmanu u plej-of i poželeo bih im da izbore učešće u ABA 2 ligi", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milojević posle mača, objavljeno je na sajtu kluba.

Meč su obeležile partije igrača koji su skoro izašli iz povrede, Kostje Mušidija (27 poena) i Ognjena Jaramaza, koji je prvi put od povrede iz marta meseca, zaigrao na utakmici i za 25 minuta postigao 20 poena uz vrlo bitne poene u finišu meča.

"Imali smo dve dosta dobre četvrtine, prvu i četvrtu, i dve loše četvrtine, drugu i treću. Zlatibor je to iskoristio, imao je dobre periode igre, čak su i poveli. Medjutim, napravili smo preokret i zasluženo smo trijumfovali. Ovakve utakmice su veoma korisne za nas, da dobijamo u neizvesnim završnicama, to je proces odrastanja i sazrevanja moje ekipe i jako sam zadovoljan zbog toga", rekao je Milojević.

Ognjen Jaramaz je nakon meča rakao da mu je posebno drago što je njegova ekipa izborila trijumf u neizvesnoj završnici.

"To je za naš mlad tim vrlo značajno. Sledi nam sad plej-of, a ova pobeda značiće i za naše samopouzdanje. Imamo još dosta prostora za napredak, pravili smo dosta grešaka, ali u suštini nije sve tako loše, jer smo pobedili. Nadam se da možemo da napravimo iznenađenje u četvrtfinalu plej-ofa gde verovatno idemo na Partizan, jer mislim da smo sposobni za to", rekao je Jaramaz.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.