Milojević: Lep bod, ovo smo i obećali

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Lep bod, ovo smo i obećali

"Dali smo sve od sebe i ponosan sam", rekao je trener Zvezde posle remija protiv Napolija.

Crvena zvezda je ušla u Ligu šampiona osvojenim bodom!

Čvrstim pristupom i odličnom igrom odbrane šampiona Srbije, bod je ostao na "Marakani", koja je ovakvu utakmicu čekala od 1991. godine.

Posle meča, Zvezdin trener Vladan Milojević delovao je iscrpljeno kao da je igrao.

"Lep bod, prvi posle toliko godina i sigurno da su prve utakmice uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jako teške. Videli ste preozbiljnu ekipu Napolija, ali to su timovi na ovom nivou. Drago mi je da moji igrači shvate i vide. Mislim da ima prostora da budemo bolji što se tiče organizacije igre, ali kada igrate protiv takvih igrača i veličina... Ipak se Napoli prošle godine konstantno borio za Skudeto", rekao je on za TV Arena sport.

"Dali smo sve od sebe, što smo i obećali. Ponosan sam na igrače, kao i na divnu atmosferu i publiku, ambijent koji samo naši navijači znaju da naprave".

Šta im je rekao odmah posle meča?

"Nisam im još rekao ništa. Mislim da u ovom trenutku treba da se odmore i reći ću im sutra, u svakom slučaju", dodao je Milojević.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.