Milojević: Cedevita, Zvezda i Budućnost najjači u ligi

Izvor: N1 televizija, 19.Jan.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Cedevita, Zvezda i Budućnost najjači u ligi

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević istakao je pred duel 17. kola ABA lige protiv Cedevite da očekuje narpredak njegove ekipe iz meča u meč.

Milojević u Zagrebu neće moći da računa na Nikolu Miškovića zbog povrede.

"Igrali smo dva puta sa njima ove sezone, na Superkupu u Baru i u sremskoj Mitrovici i oba puta je to bio meč na jednu loptu. U pitanju je veoma kvalitetna ekipa, uz Zvezdu i Budućnost najjača u ligi. Mi smo napredovali u igri u prethodnih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << utakmica i treba da nastavimo u tom smeru. Ukoliko odigramo agresivno i sa mnogo energije u odbrani, verujem da ćemo doći u poziciju da se borimo za pozitivan ishod na kraju", rekao je Milojević.

Mega i Cedevita su se do sada sastali devet puta u ABA ligi, a Mega je slavila u dve utakmice. U poslednjem susretu u 6. kolu ABA lige ove sezone, Cedevita je slavila posle preokreta u poslednjoj deonici 81:77.

.@KKCedevita for the top, @KKMegaBemax to escape the bottom.

Preview: https://t.co/DWW3wlWlw8#ABALiga#CEDMEGpic.twitter.com/hy8ksvgA4Z

Bek Mega Bemaksa Stefan Sinovec rekao je da bi trijumf u Zagrebu mnogo značio ekipi u nastavku sezone.

"Očekuje nas težak meč sa jednom od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima kao u Mitrovici gde smo imali prednost, ali nažalost nismo odigrali završnicu kako treba. Taj meč treba da nam bude pokazatelj kako treba da igramo, ali ovog putta svih 40 minuta jer jedino tako možemo da dođemo u šansu da pobedimo. Eventualni trijumf u Zagrebu bi nam mnogo značio, da ekipa nastavi da raste i da uz nove pobede značajno popravi plasman na tabeli", objasnio je Sinovec.

Posle 16 odigranih kola Mega je na deobi 10. mesta sa skorom 5-11, dok je Cedevita treća i ima 12 pobeda i četiri poraza.

Duel 17. kola regionalnog šampionata na programu je u subotu od 17 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.