Milivojević poslao tigrove u Čempionšip

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević poslao "tigrove" u Čempionšip

Kolo pre kraja Premijer lige jasno je koji timovi nisu uspeli da zadrže status prvoligaša. U duelu Kristal Palasa i Hal sitija novi gol Luke Milivojevića.

Foto: Guliver/Getty Images/Alex Morton

Sanderlend, Midlsbro i Hal siti!

To su imena timova koji će od naredne sezone igrati u Čempionšipu pošto nisu uspeli da zadrže premijerligaški status, a poslednji u nizu su "tigrovi" koji su kolo pre kraja sezone izgubili sve šanse da se održe u najvišem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rangu engleskog fudbala.

Oni su gostovali Kristal Palasu i nadali se da bi pobedom mogli da izvrše pritisak na Svonsi, ali je četa Sema Alerdajsa bila surova i kući, i u drugu ligu, ih ispratila rezultatom:

KRISTAL PALAS - HAL SITI 4:0 (2:0)

Domaći su već do poluvremena imali dva gola "viška", pošto su Vilfrid Zaha (3') i Benteke (34') kažnjavali odbranu Hala koja je pravila mnoštvo grešaka, da bi Marko Silva napravio tri promene već do 50. minuta i nadao se da je preokret ipak moguć.

No, njegov bivši fudbaler iz Olimpijakosa Luka Milivojević je "ubio meč".

Srpski reprezentativac je u 85. minutu bio siguran sa bele tačke za svoj drugi gol u sezoni, a do kraja susreta pogodio je i Patrik van Anholt.

Iskoristio je smušene igrače Hala koji su se tada već pomirili sa drugoligaškim statusom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hal ispao iz Premijer lige

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2017

Fudbaleri Hala ispali su iz Premijer lige, pošto su nakon današnjeg poraza od Kristal Palasa ostali bez šanse da izbore opstanak u najjačem rangu engleskog fudbala...Hal kolo pre kraja Premijer lige zauzima 18. mesto sa 34 boda, četiri manje šesnaestoplasiranog Svonsija...Kristal Palas je pobedio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.