Milivojević golom izazvao haos u Pireju (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milivojević golom izazvao haos u Pireju (VIDEO)

Srpski reprezentativac Luka Milivojević golom u 96. minutu doneo je pobedu od 2:1 svom Olimpijakosu u velikom derbiju sa solunskim PAOK-om, koji sa klupe predvodi naš Vladimir Ivić.

Gol bivšeg fudbalera Crvene zvezde izazvao je pravi haos na stadionu Jorgos Karaiskaki pošto gostujući igrači i navijači nisu mogli sportski da podnesu poraz pa je usledio golovo polusatni prekid pre nego što je sudija dobio priliku da odsvira kraj.

Kada je sama utakmica u pitanju gosti su poveli pogotkom Varele u 6. minutu, a isti igrač je poravnao pošto je u 25. Minutu savladao svog golmana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

GOL KARIJERE: Luka Milivojević napravio haos u Pireju! PAOK će ga dobro upamtiti (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2016

Srpski reprezentativac Luka Milivojević junak je Olimpijakosa, pošto je u poslednjim momentima derbija protiv PAOK-a doneo pobedu svom timu.. . Večeras se u Pireju igrao veliki derbi grčkog prvenstva između Olimpijakosa i PAOK-a, koji je ‘voljom’ srpskog reprezentativca Luke Milivojevića pripao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.