Milinkoviću stigao odgovor iz Novog Pazara!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinkoviću stigao odgovor iz Novog Pazara!

Izjava trenera Partizana Zorana Milinkovića o atmosferi na tribinama stadiona Novog Pazara tokom subotnjeg gostovanja crno-belih, nije prošla bez reakcije domaćina.

Podsetimo, Zoran Milinković je posle poraza Partizana u Novom Pazaru (3-2) između ostalog govorio i o ambijentu na tribinama, kojim je bio veoma razočaran.

''Nikada neću moći da prihvatim toliku količinu naboja i mržnje prema protivničkom timu'', rekao je u subotu Milinković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Naravno, nije se dugo čekalo da iz Novog Pazara stigne odgovor treneru Partizana.

Uputio ga je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać, koji u izjavi za ''Tanjug'' naglasio da je atmosfera, zapravo, bila prava fudbalska.





''Novi Pazar je grad fudbala i to je po ko zna koji put pokazao. Uvek će biti gostujući teren za 'večite' i uvek ćemo se truditi da naše goste dočekamo na najbolji način i da ih pobedimo.

U Novom Pazaru nije situacija kao u drugim gradovima, da većina navija za Zvezdu ili Partizan. U Novom Pazaru svi navijaju za Novi Pazar'',
poručio je Korać, uz tvrdnju da nije bilo niti jedne poruke na verskoj, rasnoj ili političkoj osnovi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.