Milinković-Savić u PSŽ ako klub izbegne kaznu Uefe

Izvor: RTS, 16.Maj.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković-Savić u PSŽ ako klub izbegne kaznu Uefe

Srpski fudbalski reprezentativac i prvotimac Lacija Sergej Milinković-Savić mogao bi na leto da pređe u redove francuskog šampiona Pari Sen Žermena, javlja ugledni list Ekip.
Kako se navodi, jedan od uslova prelaska srpskog fudbalera u Pariz, koji je viđen kao zamena za penzionisanog Tijaga Motu, jeste da PSŽ izbegne sankciju od Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kuće fudbala za kršenje finansijskog fer-pleja.

Parižani su uzdaju u dobre odnose sa menadžerom Milinkovića-Savića, Matejom Kežmanom, inače fudbalerom PSŽ-a od 2008. do 2010. godine.
PSŽ nije jedini koji hoće 23-godišnjeg vezistu, sa 14 golova i devet asistencija ove sezone, jer su veliko interesovanje pokazali Juventus, Mančester junajted, Mančester siti, Real Madrid i Čelsi.
Jedno je sigurno, predsednik Lacija neće pustiti Sergeja za cenu nižu od 100 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergeja još jedan stepenik deli od istorijskog transfera?!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2018

Srbin na ceni, priča se nastavlja...Sergej Milinković-Savić bez sumnje će biti "bomba" letnjeg prelaznog roka...Renomirani francuski list L'Ekip danas je preneo novu ekskluzivo, a to je da PSŽ radi na rešenju potencijalnog problema sa finansijskim fer plejom i da je to ostalo još jedina prepreka...

Nastavak na Sportske.net...

PSŽ dovodi Milinković-Savića ako izbegne sankciju UEFA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2018

Srpski fudbalski reprezentativac i prvotimac Lacija Sergej Milinković-Savić mogao bi na leto da pređe u redove francuskog šampiona Pari Sen Žermena, javlja ugledni list L'Ekip...Kako se navodi, jedan od uslova prelaska srpskog fudbalera u Pariz, koji je viđen kao zamena za penzionisanog Tijaga...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.