Milinković-Savić strelac u pobedi Lacija nad Juventusom

Izvor: Beta, 08.Apr.2023, 23:28

Milinković-Savić strelac u pobedi Lacija nad Juventusom

Fudbaleri Lacija pobedili su večeras u Rimu ekipu Juventusa sa 2:1, u utakmici 29. kola italijanske Serije A.Lacio je poveo golom srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića u 38. minutu. On je iskoristio odličan centaršut Matije Zakanjija, ostao sam pred golmanom Vojćehom Ščesnijem, i lako ga savladao.Torinski klub je izjednačio u 42. minutu preko Adrijena Rabioa, a Lacio je do pobede došao u drugom poluvremenu.Pobednički gol postigao je Zakanji u 53. minutu, nakon što mu je loptu petom dodao Luis Alberto.Milinković-Savić je odigrao ceo meč za Lacio, dok su Dušan Vlahović i Filip Kostić igrali za Juventus do 63. minuta.Lacio se nalazi na drugom mestu Serije A sa 58 bodova, odnosno zaostaje 16 bodova za vodećim Napolijem, dok je Juventus na sedmom mestu sa 44 boda.U narednom kolu Lacio gostuje Speciji, a Juventus igra na gostovanju protiv Sasuola.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lacio u derbiju bolji od Juventusa, Sergej strelac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2023, 00:11

Fudbaleri Lacija savladali su ekipu Juventusa 2:1 u okviru 29. kola italijanske Serije A. Juventus je nakon tri trijumfa zaredom doživeo poraz na gostovanju od Lacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Majstorija Sergeja rastužila Kostića i Vlahovića, Lacio dobio Juventus u derbiju Serije A

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Apr.2023

Fenomenalan pogodak našeg reprezentativca pred kraj prvog poluvremena Veliki italijanski derbi između Lacija i Juventusa pripao je domaćem timu koji je slavio rezultatom 2:1 i učvrstio se na drugom mestu Serije A! Strelac jednog od ta dva gola Lacijala bio je  maestralni Sergej Milinković-Savić u...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.