Milik se oporavio mnogo ranije, u sastavu protiv Bolonje

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milik se oporavio mnogo ranije, u sastavu protiv Bolonje

Golgeter Napolija Arkadijuš Milik u potpunosti se oporavio od povrede ukrštenih ligamenata kolena posle samo četiri meseca, znatno ranije od predviđenog.

Milik je najtežu povredu u fudbalu doživeo u oktobru na meču Poljske i Danske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i u takvom slučaju pauza traje najmanje šest meseci, ali je uspeo da se oporavi mnogo pre, što dokazuje da je uvršten u tim za duel protiv Bolonje u nedelju u Seriji A.

Prema izveštajima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lekara, koleno fudbalera odlično je reagovalo na terapije i procena je da je spreman da bude ubačen u takmičarski ritam.

Milik je letos došao u Napulj iz Ajaksa kao zamena za Gonzala Iguaina i odmah stekao simpatije navijača jer je postigao sedam golova na devet utakmica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPET NA TERENU: Milik u sastavu Napolija već ovog vikenda

Izvor: HotSport.rs, 03.Feb.2017

Poljski golgeter trebalo bi da u subotnjem meču protiv Bolonje kroči na teren prvi put nakon tri meseca.. . Sa velikim nestrpljenjem su navijači Napolija isčekivali povratak na teren svog napadača, koji je početkom oktobra prošle godine doživeo povredu ukrštenih ligamenata, na meču kvalifikacija...

Nastavak na HotSport.rs...

Milik prije procjene na terenu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2017

Golgeter Napolija Arkadijuš Milik u potpunosti se oporavio od povrede ukrštenih ligamenata koljena poslije samo četiri mjeseca, znatno ranije od predviđenog...Milik je najtežu povredu u fudbalu doživio u oktobru na meču Poljske i Danske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji i u takvom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.