Milici Nikolić izmakla medalja

Izvor: RTS, 28.Avg.2017, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milici Nikolić izmakla medalja

Kada je u repasažu pobedila Izraelku Nou Minsker osmeh zlatnog sjaja nagovetsio je bronzu. Ipak Milica Nikolić poražena je u borbi za podijum od Japanke Ami Kondo.
Dvostruka šampionka Evrope za mlađe seniorke dostojno se sukobila sa svim protivnicama u kategoriji do 48 kilograma i dostojanstvo prihvatila poraz u odlučujućoj borbi za podijum.

Nastup u Budimpešti počela je prepoznatljivo. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Odlučno, samouvereno i otresito. Malo više od dva minuta trebalo je Milici u prvoj borbi da izbaci Mari de Lej Vargas iz Čilea.
Zatim je usledio okršaj u kome se naspram naše džudistkinje u plavom kimonu pojavila Sinta Garsija Mesa. Agresivna Špankinja morala je da čestita devojci u belom koja je minut pre kraja borbe izvela majstorski vaza ari zahvat za plsaman u četvrfinale.
Ko god da stane ispred nje na tatami Milica ne menja stil. Ipak da li je posvećena samo sebi ili ponekad i protivnicima ostalo je nejasno kada je otvorila i prelistavala svoju sveščicu u prostoru za zagrevanje tokom pripreme za sledeći meč. Obnavljala je gradivo za borbu protiv Fune Tunaki.
Međutim, u borbi za podijum i bronzanu medalju Milica Nikolić poražena je od Japanke Ami Kondo. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.