Milan zove Pavkova na San Siro!

Izvor: B92, 14.Nov.2018, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan zove Pavkova na "San Siro"!

Milan Pavkov sa dva pogotka protiv Liverpula otvorio je sebi vrata Evrope, a prema pisanju medija italijanski Milan je zainteresovan za Zvezdinog napadača.

Pavkov, koji ima 24 godine, heroj je šampiona Srbije, pošto je sa dva gola doneo trijumf crveno-belima protiv vicešampiona Evrope i sada ga u timu želi Milan, prenosi "total soccer", a piše italijanski "tutosport" u novom izdanju.

"Tutosport" će u novom broju posvetiti ceo članak Pavkovu, u kojem će se baviti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovom karijerom i usponom do ovih visina.

Napadač Crvene zvezde u Beograd je došao za 300.000 evra iz Radničkog iz Niša, a ove sezone bio je među najvažnijim igračima za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Usled povrede Ričmonda Boaćija dobio je priliku da igra od starta protiv Liverpula i to je na najbolji mogući način iskoristio. Po specijalizovanom transfermarketu cena Pavkova je nešto preko milion evra i videćemo da li će doći do pregovora sa Milanom.

Pavkov je ove sezone odigrao 17 mečeva i postigao je sedam golova, od čega dva u Ligi šampiona protiv Liverpula.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.