Milan vs Inter - Ovako je to bilo 2006. godine (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan vs Inter - Ovako je to bilo 2006. godine (video)

Pogledajte najzanimljivije detalje iz derbija "Madonine", čisto podsećanje na to kako je nekad izgledao ovaj veliki derbi.

Derbi "Madonine" je juče ispunio očekivanja, bila je sasvim korektna utakmica, ali ipak je to i dalje daleko od onih na koje smo navikli sredinom prošle decenije.

Evo prilike da se podsetimo jednog od njih.

Sezona je 2005/06, sezona u kojoj je Inter bio šampion samo zahvaljujući oduzetim bodovima Juventusu i Milanu (Juventusu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 91, Milanu 30).

Zanimljivo, kada bi se računali bodovi osvojeni na terenu, Milan bi imao 88 bodova na kraju, Juventus 91, Inter bi tek bio treći sa 76 osvojenih bodova.

Pet kola pre kraja prvenstva Milan je ugostio Inter. Prvu utakmicu u sezoni Inter je rešio u svoju korist rezultatom 3:2, a u drugoj su dosta bolje otvorili meč, propustili par prilika preko Adrijana i Stankovića.

Ipak, ekipa Milana je na kraju došla do pobede, a strelac jedinog gola na ovom veoma uzbudljivom meču (videćete uostalom i u skraćenom snimku) bio je Kaha Kaladze.

Milan: Dida - Kafu (Kostakurta), Maldini, Nesta, Kaladze - Pirlo (Fogel), Gatuzo, Sedorf, Kaka - Đilardino, Ševčenko (Rui Košta).

Inter: Žulio Cezar - Kordoba, Burdiso, Mihajlović (Materaci), Zaneti - Kambijaso, Stanković, Figo, K. Zaneti (Martins), Pizaro (Solari) - Adrijano.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serija A - Zanimljiva statistika

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015

Nekoliko zanimljivosti iz italijanske Serije A ovog vikenda...Dosta zanimljivih utakmica, neočekivanih rezultata u novom, trećem kolu italijanske Serije A...Šampion je Juventus, ali nije uspeo da pobedi u novom šampionatu, čak je ponovo bio nadomak poraza protiv Kjeva. Igran je i derbi "Madonine",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.