Milan u pregovorima sa Čelsijem, ali ne oko Seska!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan u pregovorima sa Čelsijem, ali ne oko Seska!

Da li će Milan završiti to pitanje u januaru?

Milan traga za vezistom, žele Seska Fabregasa, nije im dovoljno što je mladi Paketa stigao na lekarske preglede jer je još uvek mlad i treba da uči od starijih.

Dok se čeka razvoj situacije, Milan je već ušao u pregovore sa Čelsijem, ali ne oko Seska Fabregasa, već oko Timuea Bakajoka.

Bakajoko je ove sezone na pozajmici u Milanu iz Čelsija, postoji otkupna klauzula koja može biti aktivirana za 35 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra.

Za to uopšte nisu ni potrebni pregovori sa Čelsijem jer postoji klauzula, ali postoji mogućnost da ga Milan dobije po nižoj ceni oko čega se trenutno pregovara.

Bakajoko je ove sezone odigrao 16 mečeva za Milan u svim takmičenjima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.