Milan u minusu, ali Donaruma i Suso ostaju u klubu

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan u minusu, ali Donaruma i Suso ostaju u klubu

Milan u januaru neće prodati nijednog fudbalera, iako je objavio rekordni minus u poslovanju od 146 miliona evra, pišu italijanski mediji.

Uprava kluba nema nameru da se odrekne bitnih igrača, pre svih golmana Đanluidjija Donarume i krilnog napadača Susa posle lošeg starta sezone.

"Tutomerkato" navodi da će "rosoneri" zadržati postojeći tim u zimskom prelaznom roku jer bi u suprotnom bio "nesklad u ciljevima ove sezone" i uz to će se pojačati.

Ceh >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog očajnih rezultata platio je trener Marko Đampaolo, posle samo nekoliko meseci na "San Siru" i zamenio ga je Stefano Pioli.

Milan je trenutno 13. na tabeli Serije A i za vikend dočekuje ekipu Lećea.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.