Milan se probudio i napakostio Romi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan se probudio i napakostio Romi (VIDEO)

Rosoneri zabeležili najveću pobedu u sezoni golovima Van Ginkela i Destra. Lacio sutra ima šansu da preskoči Vučlicu

Milan se kasno probudio! Rosoneri su ostvarili najveću pobedu u sezoni za zaborav kojoj jedva čekaju da vide leđa. Na San Siru je savladana Roma sa 2:1, a taj rezultat će mnogo više zaboleti Romu nego što će značiti Inzagijevom timu.

Romi su bodovi bili preko potrebni u trci sa gradskim rivalom Lacijom za drugo mesto koje vodi direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Ligu šampiona. Lacio sutra ima šansu da eventualnom pobedom nad Interom opet preskoči Vučicu. Da stvari po Romaniste budu još gore, presudio im je bivši napadač Matija Destro koji je zimus kao višak prosleđen u Milan.

Rasterećeni Milan koji je izgubio svaku nadu da će se vratiti u Evropu, bolje je počeo meč i bio konkretniji i opasniji rival, iako je najbolju šansu u prvom poluvremenu imala Roma kada je Astori pogodio stativu. Konačno u 40. minutu, Rosoneri su razgalili retke navijače koji su došli na San Siro da im i dalje prućžaju podršku. Honda je prošao po desnoj strani i kao na tacni poslužio Van Ginkela koji je upisao prvenac u dresu Rosonera.

Posle sat vremena igre, Milan je duplirao prednost. Destro je nadskočio Astroija i kaznio De Sanktisa koji nije pokupio loptu u petercu. Milanov napadač je pokazao poštovanje prema bivšem klubu pošto nije želeo da proslavlja gol.

Roma je tek posle dva primljena gola zaigrala ofanzivno i dobila idealnu šansu da prepolovi prednost domaćina. Sumnjiv penal za goste posle duela Iturbea i De Jonga, a Toti koji je tek ušao sa klupe šalje loptu sa bele tačke ispod Dijega Lopeza.



Roma je do kraja imala jalovu inicijativu, ali je Milanova odbrana položila ispit što je bila retkost ove sezone.

SERIJA A - 35. KOLO

Subota:

Juventus - Kaljari 1:1 (1:0)

/Pogba 45 - Rosetini 85/

Milan - Roma 2:1 (1:0)

/Van Ginkel 40, Destro 59 - Toti 73 penal/

Nedelja:

12.30: Kjevo - Verona

15.00: Palermo - Atalanta

15.00: Udineze - Sampdorija

15.00: Čezena - Sasuolo

15.00: Empoli - Fjorentina

15.00: Parma - Napoli

20.45: Lacio - Inter

Ponedeljak:

20.45: Đenova - Torino

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.