Milan se ne predaje

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan se ne predaje

Golom Suleja Muntarija, Milan slavio u Veroni protiv Kjeva sa 1:0 i ponovo se vratio na prvo mesto na tabeli Serije A, sa utakmicom više od Juventusa.

Fudbaleri Milana uspeli su da se trgnu posle poraza od Fiorentine na svom terenu, pa su na gostovanju Kjevu osvojili sva tri boda. Junak meča bio je Sulej Muntari koji je golom u osmom minutu doneo pobedu svom timu.

Roso-neri igrali su oslabljeni neigranjem velikog broja prvotimaca, koji su izostali zbog povreda. Ipak, kombinovani sastav uspeo je da osvoji tri boda u Veroni i povrati prvo mesto na tabeli Kalča.

Milan sada ima dva boda više od Juventusa, koji će u sredu ugostiti ekipu rimskog Lacija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan konačno pobedio

Izvor: B92, 10.Apr.2012

Fudbaleri Milana pobedili su na gostovanju Kjevo 1:0 (1:0), u prvom meču 32. kola Serije A..."Rosoneri" su golom Sulija Muntarija u osmom minutu prekinuli seriju od dva poraza i vratili se na prvo mesto na tabeli...Milanezi ponovo nisu briljirali, bili su u podređenom položaju u Veroni, ali su iz...

Nastavak na B92...

Milano opet prvi u Italiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2012, 00:04

Fudbaleri Milana savladali su u utorak uveče na gostujućem terenu ekipu Kjeva 1:0, pa su ponovo preuzeli čelo tabele italijanske Serije A od ekipe torinskog Juventusa, koji ima utakmicu manje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Milan ponovo preuzeo vrh tabele

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2012

RIM - Fudbaleri Milana savladali su sinoć na gostujućem terenu ekipu Kjeva sa 1:0, pa su ponovo preuzeli čelo tabele italijanske Serije A od ekipe torinskog Juventusa, koji ima utakmicu manje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.