Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 12:14

Milan predlaže trampu: Paketa za Blekija Milenkovića

Fjorentini se sviđa Brazilac

Novca za velike transfere u Milanu - nema. Kao uostalom što ga nemaju ni brojni drugi veliki klubovi širom Evrope. Korona je posekla budžete kao sabljom.

Zato na San Siru imaju drugu ideju – trampe. A glavni adut im je Lukas Paketa. Brazilac je dosta tražen i njegova vrednost bi mogla da se iskoristi za dovođenje fudbalera na potrebnijim pozicijama.

Najpre su Rosoneri probali da se dogovore sa Benfikom. Davali su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Paketu, a tražili Florentina Luisa zauzvrat. Nije upalilo. Sada na San Siru imaju novu ideju. Kako piše Korijere delo sport, Milan je ponudio Fjorentini trampu: evo vama Lukas Paketa, a vi nama – Nikolu Milenkovića!

Fjorentina je i ranije iskazivala interesovanje za brazilskog napadača, ali joj je bilo mnogo 30.000.000 evra, na koliko se procenjivala Paketina vrednost. S druge strane, to je otprilike i Milenkovićeva cena. Iako su i Ljubičasti ranije tražili mnogo više.

Na tu kartu igra Milan. Njemu je potrebniji štoper koji bi igrao u tandemu sa Alesijom Romanjolijem naredne sezone, a Nikola Milenković se tu lepo uklapa kao rešenje na duže staze. Kako kažu Italijani, u igru je ubačen i tajni adut, menadžer Fali Ramadani, koji je uglavnom zadužen za transfere srpskih fudbalera u Seriji A.

Štoper Fjorentine i reprezentacije Srbije Nikola Milenković je jedan od najtraženijih igrača ovog leta u Italiji, jer je za njega zainteresovan i Napoli. Veliko iskustvo, a malo godina je paket koji daje vrednost Milenkoviću, za kojeg su se ranije zanimali i Mančester junajted, Atletiko Madrid, Juventus...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.