Milan ne odustaje od mladog Belgijanca!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ne odustaje od mladog Belgijanca!

Da li bi on popravio stanje na "San Siru"?

Milan je želeo da dovede mladog belgijskog vezistu, u pitanju je Jiri Tilemans, koga je Monako prošle godine doveo iz Anderlehta za 25 miliona evra.

Belgijanac je pokazao kakav je talenat u pitanju, pa su se brojni klubovi povezivali sa ovim igračem, nakon samo jedne odigrane sezone u "Kneževini".

Leonardo i Maldini su uspeli da dovedu Bakajoka na pozajmicu, ali oni i dalje žele Tilemansa u svojim redovima, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će pokušati ponovo u narednim prelaznim rokovima.

Juventus je takođe zainteresovan za ovog igrača, a postoje i neki klubovi iz Premijer lige koji bi voleli da vide ovog igrača u svojim redovima. Jasno je da Monako neće pustiti ovog igrača tako lako, ili makar ne za malu sumu novca. Oni su poznati po skupocenim prodajama, pa su tako u prethodnih nekoliko sezona postali pravi "rudnik" kada su u pitanju fantastični mladi igrači, ali jedno je sigurno, svako ko želi Tilemansa, moraće dobro da se "isprsi" kada je novac u pitanju.

Milan je baš loše započeo ovu sezonu i navijači su besni, jasno je da će biti potrebne brojne promene u igračkom kadru u januarskom i u narednom letnjem prelaznom roku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Još jedan velikan želeo da dovede Ronalda, koga je to Juventus pobedio?

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 16:49

Da li bi to totalno promenilo italijansko prvenstvo?..Nakon devet godina, Ronalda je napustio kraljevski klub i obukao dres aktuelnog šampiona Italije, Juventusa...Istorijski transfer za "Staru damu" koji su uspeli da dovedu najboljeg igrača sveta i nadaju se da će sa njim konačno podići "ušati...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.