Milan nagradio Susa novim ugovorom

Izvor: RTS, 25.Sep.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan nagradio Susa novim ugovorom

Fudbaler Milana Suso produžio je ugovor sa italijanskim klubom do leta 2022. godine, objavio je taj klub.
Suso je u Milan došao u januaru 2015. godine iz Liverpula, ali je poslat na jednogodišnju pozajmicu u Đenovu.

On se u "roso-nere" vratio za sezonu 2016/17. i pod vođstvom trenera Vičenca Montele imao je zapažanu ulogu posle koje je dobio i poziv u reprezentaciju Španije.
Suso je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tokom prethodne sezone postigao sedam golova, uz devet asistencija.
Ovaj 23-godišnji krilni fudbaler je i na početku ove sezone nastavio s dobrim igrama, postigavši dva gola i zabeleživši dve asistencije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suso do 2022. godine u Milanu

Izvor: B92, 25.Sep.2017

Fudbaler Milana Suso produžio je ugovor sa italijanskim klubom do leta 2022. godine...Suso je u Milan došao u januaru 2015. godine iz Liverpula, ali je poslat na jednogodišnju pozajmiu u Đenou...On se u "rosonere" vratio za sezonu 2016/17. i pod vođstvom trenera Vičenca Montele imao je zapažanu...

Nastavak na B92...

Još samo mesec dana čeka i odlazi iz Barse!

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2017, 13:34

Izgubio je strpljenje, još mesec dana pa će to biti u potpunosti...Pako Alkaser nije baš u milosti trenera Valverdea...Napadač koji je prethodne sezone doveden iz Valensije da bude četvrti izbor napadača iza Mesija, Nejmara i Suareza, imao je prilike da igra kod Luisa Enrikea, zabeležio je i 21...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.