Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 21:47

Milan i Sevilja se dogovorili, Kjer je Rosonero

Čeka se još zvanična potvrda

Prvo letnje pojačanje Milana biće fudbaler koji već nastupa u dresu Rosonera - Simon Kjer. Danac, inače pozajmljeni igrač Sevilje, postaće punopravi član posrnulog giganta, pošto je, prema navodima italijanskog novinara Đanluke di Marcija Milan pronašao zajednički jezik za Andalužanima, te se sada samo čeka zvanična potvrda.

Kupovina danskog štopera Rosonere će koštati 3.500.000 evra, a dve strane posao bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trebalo da ozvaniče najkasnije do sutra, pošto je Sevilja upravo 15. jul postavila kao poslednji rok. Ovim transferom, klub sa "San Sira" za prilično malu svotu novca dobio sasvim pristojnog i dosta iskusnog defanzivca, kakvog je u današnje vreme teško pronaći i za veće pare.

Pokazao je to Kjer otkako je stigao u Milan u januaru, a posebno dobar je bio od restarta Serije A, kada se ustalio u postavi Stefana Piolija. Ostaje da se vidi da li će u slučaju dolaska Ralfa Rangnika, Kjer uz Alesija Romanjolija ostati prvi izbor u srcu odbrane ili će 31-godišnji fudbaler ipak biti rezervna opcija nekom od brojnih imena koja se pominju kao potencijalna pojačanja budućeg trenera Milana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.