Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2021, 19:16

Milan Mitrović nastavlja karijeru u Estoniji

Potpisao za Levadiju

Još nije Milan Mitrović za staro gvožđe, mada je završio sa Turskom, bar za neko vreme.

Nekadašnji štoper Partizana, Rada i Zemuna rešio je da karijeru nastavi u Estoniji. Njegov novi klub je poznata Levadija iz Talina, sa kojom je potpisao ugovor na godinu dana.

Srećan sam što sam došao u Estoniju i potpisao za Levadiju. Dobro se osećam u klubu, sve je na visokom nivou, uslovi su jako dobri. Ima dosta srpskih fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u klubu, pa mi je bilo lako da se uklopim u novu sredinu. Jedva čekam utakmice i daću sve od sebe da pomognem ekipi“, rekao je Mitrović za klupski sajt.

Veliki deo karijere srpski štoper je proveo u Turskoj, gde je igrao za Mersin i Adanu.

A, Levadija je zaista srpska kolonija, pošto zeleni dres nose još Marko Putinčanin, Luka Luković, Miljan Ilić i Strahinja Krstevski.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.