Milan Lane Jovanović čita o Vatikanu pred Italiju

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2011, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Lane Jovanović čita o Vatikanu pred Italiju

Milan Jovanović, veče uoči utakmice sa Italijom proveo je uz knjigu. Prostudirao je dobro Lane igru Azura, a onda je odlučio da se opusti uz neki dobar roman.

Poznato je da vezista srpske reprezentacije voli da čita, a od prijatelja je dobio punu kesu raznovrsne literature. Da li je to ponovo istorija Srba?
- Ima i toga, ipak nije samo istorija. Ima ovde razne literature. Volim sve da čitam, pa i o neprijateljima. Dobro je znati ko je na drugoj strani.

Na koje je tačno „neprijatelje” Jovanović mislio nije rekao, ali je na vrhu bila knjiga sa naslovom „Vatikan”.  

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Milan Lane Jovanović čita o Vatikanu pred Italiju

Izvor: Utakmica.rs, 06.Okt.2011

Milan Jovanović, veče uoči utakmice sa Italijom proveo je uz knjigu. Prostudirao je dobro Lane igru Аzura, a onda je odlučio da se opusti uz neki dobar roman. Poznato je da vezista srpske reprezentacije voli da čita, a od prijatelja je dobio punu kesu raznovrsne...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.