Milan Bojović pojačao napad Radničkog

Izvor: B92, 05.Jul.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Bojović pojačao napad Radničkog

Dosadašnji fubaler Mladosti iz Lučana Milan Bojović pojačao je danas redove niškog Radničkog.

"Nema sumnje da će njegovo iskustvo biti od velike važnosti za ostvarivanje ranije zacrtanih ciljeva Radničkog i da će napadač biti okosnica ofanzivnog Radničkog, a sve u cilju ostvarivanja što boljeg rezultata u evropskim kvalifikacijama, domaćem šampionatu, ali i Kupu Srbije", navodi se u saopštenju kluba s Čaira.

Bojović je karijeru počeo u Partizanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a nastupao je još, između ostalih, i Srem, Teleoptik, Čukarički, Jagodinu, Vojvodinu, a dres Mladosti iz Lučana nosio je u dva navrata. Internacionalnu karijeru gradio je u Bnej Sahninu, Larisi, Kajsaru i Žetsuu.

Fudbaleri Radničkog će novu sezonu početi naredne nedelje kada će gostovati estonskoj Flori u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.