Izvor: B92, 05.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović za B92: "Nije tačno da se povlačim..."

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije SCG, Predrag Mijatović, demantovao je u izjavi za B92 izveštaje španskih i medjunarodnih medija da prestaje sa aktivnim bavljenjem fudbalom.

"Ta vijest nije tačna, još uvijek postoje ponude za neke zemlje u kojima se prvenstvo završilo pre nekoliko dana, kao što su Sjedinjene države, Japan, itd. Tako da još uvijek o nekim ponudama razmišljam, definitivno povlačenje još uvijek nije došlo. Kada za to dodje vreme, to ću obaviti onako kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bog zapovijeda, napraviti jednu konferenciju za štampu, verovatno ovde u Valensiji, i svim medijima, kako našim tako i španskim, saopštiti tu vijest".

Mijatović je dodao da će se u narednih mesec dana znati dalji pravac njegove karijere.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.