Mijatović: Liverpul nema bolji tim od Reala

Izvor: B92, 18.Maj.2022, 11:55

Mijatović: Liverpul nema bolji tim od Reala

Nekadašnji fudbaler i direktor Real Madrida, Predrag Mijatović, smatra da je "kraljevski" klub favorit za osvajanje Lige šampiona.

Madriđani će se u subotu, 28. maja, u Parizu, suočiti sa Liverpulom.

"Po meni, Liverpul nema bolji tim od Reala. Madriđani imaju odličan sastav, možda i najbolji u Evropi ako gledamo po imenima. I zbog puta koji su prešli, zbog iskustva. To je veliki tim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa mnogo osvojenih trofeja. Benzema daje golove sa svih pozicija, Vinisijus je mnogo porastao, Rodrigo će biti veliki igrač... Ovaj sastav ima ogromno iskustvo. Ne smemo da zaboravimo koliko su velikih trofeja osvojili. Kažite mi još neki tim u Evropi koji ima osmoricu igrača sa četiri osvojene Lige šampiona. Nema nijedan. Zato je za mene Real favorit i bolji tim", rekao je Mijatović za španske medije.

Mijatović se još jednom osvrnuo na ludo veče u polufinalu Lige šampiona, kada je Real eliminisao Mančester siti.

"To što se dogodilo je totalno ludilo. Ne pamtim kada sam video toliko važnu utakmicu, a da su se na njoj stvari odvijale na takav način. Nisam otišao sa stadiona, nego sa svog mesta kada su pali golovi, ušao sam unutra i video sve na TV. Pomislio sam 'moj Bože'. Nisam želeo da se vratim nazad na mesto, da ne bih malerisao. Ali tog dana mogao si svima na licu da vidiš kako veruju u preokret. Energija tog dana je bila neverovatna, simbioza koja se stvorila između navijača i igrača nije ranije viđena na Bernabeuu", dodao je Mijatović.

Mijatović smatra i da će dosta zavisiti od toga da li će se Mohamed Salah oporaviti za finale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sastav Madriđana kao riznica trofeja

Izvor: Danas, 18.Maj.2022

Predrag Mijatović, nekadašnji fudbaler i direktor Reala, pred finale Lige šampiona Real – Liverpul koje će se 28. maja odigrati u Parizu, u razgovor za španske medije tvrdi da su Madriđani favoriti u tom duelu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.