Mijailović o Obradoviću: U komunikaciji smo

Izvor: B92, 19.Jun.2021, 11:26

Mijailović o Obradoviću: U komunikaciji smo

Već neko vreme se stidljivo kroz medije provlači da bi Željko Obradović mogao da postane trener Partizana.

Koliko je to realno, govorio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

"Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košarke", rekao je Ostoja Mijailović za "Kurir".

Iako se mnogi pitaju kako je finansijski moguće da Partizan dovede sjajnog trenera, Mijailović navodi da veza između Obradovića i Partizana nije zasnovana na bazi "materijalne kompenzacije".

"U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate", dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Obradović ponovo u Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021

Trofejni trener dogovorio povratak na klupu crno-belih, javlja Kurir..Krčkalo se dugo, a vreme je da prokuva: Željko Obradović će ponovo na klupi Partizana!..Nagovestio je to Mozzart Sport prvog dana juna, a po saznanjima Kurira, trofejni trener dogovorio je trogodišnji ugovor...Uskoro opširnije....Tagovi:..Favoriti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.