Mijailović: Nećemo da odlažemo izbore, čekamo kandidature do ponoći

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijailović: Nećemo da odlažemo izbore, čekamo kandidature do ponoći

Posle informacija da će Upravni odbor Crvene zvezde na večerašnjoj sednici odložiti izbore planirane za 11. oktobar oglasio se i predsednik kluba Svetozar Mijailović koji tvrdi da odlaganja neće biti.

- S obzirom na informacije koje su objavljene da će UO večeras odložiti izbore za predsednika Crvene zvezde, mogu samo da kažem da su te informacije netačne. UO je više puta u prethodnom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zauzimao stav da čvrsto stoji iza propisane izborne procedure i ne postoji nijedan razlog za odlaganje izbora. Izborna komisija i sve stručne službe unutar kluba rade svoj posao i spremno dočekuju svaku kandidaturu koja se može podneti do ponoći ili eventualno preko pošte o čemu možemo biti informisani tek sutra u toku dana - rekao je Svetozar Mijailović predsednik Crvene zvezde.

To bi praktično moglo da znači će izbori propasti ako ne bude kandidata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.