Mihajlovićev povratak dobar znak, ispunio je prvo obećanje

Izvor: RTS, 26.Avg.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićev povratak dobar znak, ispunio je prvo obećanje

Povratak srpskog trenera Siniše Mihajlović na teren, u meču Verone i Bolonje (1:1), u trenutku kada se leči od leukemije, dobar je znak na putu ka oporavku, ali je u ovoj situaciji neophodan veliki oprez, smatra poznati italijanski doktor Sante Tura. Tura, bivši direktor Instituta u Bolonji gde se leči Mihajlović, kaže da je Srbin pokazao snagu što je otputovao u 145 kilometara udaljeni grad kako bi vodio svoje igrače na startu Serije A. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Činjenica da su mu doktori dali dozvolu znači da postoji pozitivan odgovor organizma. Jasno je da će, kao i svaki pacijent koji je napustio bolnicu, morati da poštuje određe stvari. Biće praćeno sve", rekao je Tura, a prenosi Medijaset.

Tura dodaje da bolest i dalje mora da se drži pod kontrolom.
"Sigurno je da u ovom stanju mora da prođe barem još jedan tok lečenja i zato sledi hospitalizacija, odnosno verovatno je rešenje transplatacija koštane srži. Medicina je napredovala ovih godina, lako je naći donora, jer je dovoljno 50 odsto kompatibilnosti", poručio je on.
Kako su preneli italijanski mediji, Mihajlovićev dolazak u Veronu iznenadio je fudbalere Bolonje kako bi im ispunio obećanje, dato pre 40 dana kada je krenuo sa lečenjem.
"Obećao sam da ću biti sa vama. I ovde sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ipak, želeo sam da budem ovde", rekao je Mihajlović i izazvao suze kod svojih izrabranika, a prenosi Gazeta delo Sport.
Izjava legendarnog Srbina govori da je na svoju ruku, odnosno protiv saveta doktora, odlučio da napusti bolnicu i ispuni obećanje - prvo, jer je glavno ono da će na kraju pobediti bolest.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice, ali obećao sam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2019

Povratak srpskog trenera Siniše Mihajlović na teren, u meču Verone i Bolonje (1:1), u trenutku kada se leči od leukemije, dobar je znak na putu ka oporavku, ali je u ovoj situaciji neophodan veliki oprez, smatra poznati italijanski doktor Sante Tura...Tura, bivši direktor Instituta u Bolonji gde...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šta kaže bivši direktor Instituta u Bolonji o zdravstvenom stanju Mihajlovića?

Izvor: 011vodič.com, 26.Avg.2019

Poznati italijanski lekar, inače bivši direktor Instituta u Bolonji gde se leči Siniša Mihajlović, Sante Tura, smatra da je odlazak Srbina u Veronu korak za ozdravljenju. Time je, tvrdi Tura, Siniša pokazao snagu, jer nije mala stvar putovati preko 140 kilometara u ovakvoj situaciji.. Kladionica...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.