Mihajlović preuzima Totenhem?

Izvor: B92, 09.Maj.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović preuzima Totenhem?

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović prvi je kandidat da od leta preuzme engleskog premijerligaša Totenhem, prenosi italijanski 'Sport Medijaset'.

Kako se navodi, trener Ajaksa Frank de Bur spominjao se kao naslednik odlazećeg menadžera "Pevaca" Tima Šervuda, ali su se čelnici engleskog kluba naljutili na njega zbog toga što je otvoreno pričao za medije da pregovaraju.

Totenhem se zbog toga okrenuo Mihajloviću, kojem ugovor sa Sampdorijom ističe na kraju sezone, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još nije dogovorio nastavak saradnje.

Mihajlović je u novembru prošle godine preuzeo tim iz Đenoe koji se nalazio u zoni za ispadanje iz lige i odveo ga u sredinu tabele.

U karijeri je samostalno vodio Bolonju, Kataniju Fiorentinu, a bio je i selektor reprezentacije Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović preuzima Totenhem?

Izvor: OkRadio.rs, 09.Maj.2014

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović prvi je kandidat da od leta preuzme engleskog premijerligaša Totenhem, prenosi italijanski "Sport Medijaset". Prvi izbor londonskog kluba bio je trener Ajaksa Frank de Bur, kao kao naslednik odlazećeg menadžera "Pevaca" Tima Šervuda. Međutim, čelnici kluba...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.