Mihajlović ide iz Sampdorije, menja ga Jakin

Izvor: Press, 23.Apr.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović ide iz Sampdorije, menja ga Jakin

Kako navodi više italijanskih dnevnih listova, prvi kandidat za mesto trenera ekipe iz Ðenove je Murat Jakin, aktuelni šef stručnog štaba švajcarskog Bazela.
Mihajlović je već nekoliko nedelja u centru špekulacija koje navode da bi mogao da pređe u Inter, ali se u trku za srpskog trenera uključio još jedan klub u kojem je igrao, rimski Lacio.
Srpski trener je u Sampdoriju došao u novembru prošle godine, a ova ekipa trenutno zauzima 12. mesto na tabeli Serije A.
Mihajlović je u dosadašnjoj karijeri vodio Kataniju, Bolonju i Fiorentinu, a bio je i selektor reprezentacije Srbije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Legendarni golman na čelu: Krivokapić izabran za predsednika Vaterpolo saveza

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 16:40

Milorad Krivokapić izabran je za novog predsednika Vaterpolo saveza Srbije, na sednici Skupštine ove organizacije. ..Pored njega, kandidati za prvog čoveka Saveza bili su Viktor Jelenić i Zoran Avramović...Krivokapić je bivši trofejni golman reprezentacije Jugoslavije, a deo trenerske karijere...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.