Mihajlović: Živković i ja smo tandem iz snova

Izvor: N1 televizija, 30.Apr.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Živković i ja smo tandem iz snova

Centralna figura u timu Patizana koja se polako bliži kraju i kojoj se kao spas traži osvajanje Kupa. Istovremeno ostao je žal zbog propuštene prilike da se prezimi u Evropi i velika bol zbog nemoći u borbi sa Crvenom zvezdom kada je titula u pitanju. S druge strane, kasa je napunjena igrama u Evropi, prodajom igrača.

Mladi igrač Partizana, koji je u žiži fudbalske javnosti, Nemanja Mihajlović je prava uteha za navijače Partizana. Tu je i mladi Vlahović koji je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da se od njega može mnogo očekivati u sezoni koja sledi.

Navijači Partizana često se pitaju šta bi bilo kad bi bilo, odnosno kako bi izgledao Partizan da su u tandemu igrali Mihajlov i suspendovani Andrija Živković.

“ Izgledali bismo moćno na terenu. Ne bi mogao da nas zaustavi nijedan tim u zemlji, pa i malo šire. Žao mi je zbog svega što se izdešavalo sa Andrijom, ali tako je kako je, pomirili smo se s tim” rekao je mladi Mihajlov.

Gotovo je izvesno da pomenuti tandem nećemo gledati u Srbiji. Međutim, ostaje reprezentacija i ko zna možda neka zajednička saradnja u nekom od inostranih timova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.