Mihajlović: Škoti nas uvredama samo motivisali

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Škoti nas uvredama samo motivisali

Siniša Mihajlović je priželjkivao i osvojio bod u Glazgovu. Posle utakmice sa Škotima može, međutim, da žali što Srbija nije bila ofanzivnija i hrabrija:
Iskreno sam se nadao da ćemo da pobedimo, ali na kraju je i nerešeni rezultat pravedan jer smo mogli i da pobedimo i da izgubimo. Sve šanse koje su oni napravili, došle su posle naših grešaka. Da smo igrali protiv neke od boljih reprezentacija to bi nas koštalo poraza. Što se tiče igre, bilo je i dobrih i loših >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stvari. Kontrolisali smo igru u većem delu utakmice, ali nam je falilo više drskosti. Na kraju, ako ne može da se pobedi, važno je da se ne izgubi.
Da li mislite da je rezultat bolji za Srbiju nego za Škotsku?
Škotska je igrala kod kuće, nama taj bod znači više nego njima.
Škoti nas uvredama samo motivisali
Škoti su u najavi utakmice predstavili Sinišu Mihajlovića u najgorem mogućem svetlu, a reprezentaciju Srbije opisali su kao jako slabu.
Pitali smo selektora Srbije koliko ga je takva najava Škota poremetila u pripremi ekipe:
Nismo toliko slab tim koliko oni misle. Što se tiče mojih privatnih stvari, to su stvari koje su se desile, ali to ne znači da sam nacista. Hteli su da nas isprovociraju, ali ne znaju kakav smo narod, da nam to daje još veći motiv – zaključio je Siniša Mihajlović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.