Mihajlović: Nedostaje nam 11 igrača

Izvor: B92, 10.Okt.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nedostaje nam 11 igrača

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je predstojeći meč sa Japanom veoma važan, iako je prijateljski.

"Japan je odlična ekipa koja se među prvima plasirala na Svetsko prvenstvo. Reprezentacija je kompaktna, organizovana, vidi se da je predvodi Italijan (Alberto Zakeroni). Nama je ovaj meč vrlo bitan, iako je prijateljski. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne želim da pravim alibi, ali nedostaje nam 11 igrača i to će biti veliki problem", izjavio je Mihajlović.

“Zakeroni je moj veliki prijatelj, dva puta sam ga dovodio u Srbiju da drži predavanja. Drago mi je što ću ga ponovo videti, mnogo toga sam naučio od njega”, dodao je selektor Srbije.

Uskoro opširnije...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Ne tražim alibi, ali nedostaje nam 11 igrača

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2013

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da je Japan odlična ekipa i da je ta utakmica veoma važna, bez obzira što je prijateljska.. (FOTO: Žurnal). – Japan je odlična ekipa koja se među prvima plasirala na Svetsko prvenstvo. Nama je ovaj meč vrlo bitan, iako je prijateljski....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.