Mihajlović: Mi treba da vratimo poverenje nacije

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2012, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Mi treba da vratimo poverenje nacije

Sa svih strana Evrope, sjatili su se Orlovi u Sent Galen, gde ih u sredu od 20,00 časova na „AFG Areni“ očekuje prijateljska utakmica protiv Čilea.
Orlovi su večeras trenirali laganim tempom na „AFG Areni“, a tek u utorak će Mihajlović uigravati tim za duel protiv Južnoamerikanaca.
Šansu bi od prvog minuta trebalo da dobiju povratnici u nacionalni tim Marko Lomić i Antonio Rukavina, kao i dvojica debitanata Filip Đorđević i Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Milivojević.
Na pitanje da li oseća da je nacija izgubila poverenje u reprezentaciju, selektor Mihajlović je odgovorio:
Ne znam ni da li je nacija imala poverenje u nas. Ali, to je uvek bilo tako. Mi smo ti koji treba da igrom i rezultatima vratimo poverenje naroda. Posle pobede nad Velsom je bilo malo bolje, imao sam utisak. Posle poraza u oktobru sve se opet poremetilo. Mi, ipak, idemo napred. Znamo šta želimo i možemo. Mi treba da vratimo navijače na stadion.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Treba da vratimo poverenje nacije

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2012, 11:36

Fudbalski reprezentativci Srbije okupili su se u Sent Galenu, gde ih u sredu od 20 časova očekuje prijateljska utakmica protiv selekcije Čilea...Ponovo "meša karte" - Siniša Mihajlović.. .."Orlovi" su sinoć trenirali laganim tempom na "AFG Areni“, a tek u utorak će Mihajlović uigravati tim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.