Mihajlović: Eto pokazao nedostatak poštovanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Eto pokazao nedostatak poštovanja

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović smatra da je Kamerunac Samjuel Eto pokazao nedostatak poštovanja odbijanjem da prisustvuje današnjem drugom treningu ekipe kojeg je srpski stručnjak zakazao posle ubedljivog poraza od Torina (5:1).

Afrička fudbalska legenda bez objašnjenja je napustio teren posle jutarnjeg vežbanja, a njegov postupak Mihajlović je osudio.

"Smatram da je to ozbiljan nedostatak poštovanja prema meni i ostatku tima. U sukobu moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da postoje dvoje ljudi sa argumentima, a Eto je sve uradio na svoju ruku. Posle jutarnjeg treninga ne želim da ga vidim ili čujem za njega. Ne znam zašto je otišao niti šta će klub sada da učini", rekao je Mihajlović, a prenosi Gazeta delo Sport.

U nastojanju da smiri tenzije predsednik kluba Masimo Ferero rekao je italijanskim medijima da je u pitanju "samo razlika u mišljenjima, od malog značaja".

"Ostanite mirni, Sampdorija je čvrsta", poručio je Ferero.

Nakon poraza u Torinu klub iz Đenove zauzima peto mesto na tabeli Serije A sa 34 boda, koliko ima i četvrtoplasirani rimski Lacio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.