Mihajlović: Điđi, ne idi nigde!

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Điđi, ne idi nigde!

"Donaruma sada protiv sebe ima pola Italije i takvo stanje je teško. Bolje bi bilo za obe strane da produži ugovor".

Foto: YouTube/Screenshot

Ne trenira ga više, ali mu želi sve najbolje.

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović savetovao je svog nekadašnjeg pulena Đanluiđija Donarumu, kojeg je poslao na gol "rosonera" sa svega 16 godina i 242, da promeni odluku i produži ugovor sa Milanom.

Mihajlović je prvi pružio šansu najtalentovanijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << golmanu sveta na San Siru i to kao 16-godišnjaku, umesto tada dokazanog Dijega Lopeza.

Srpski trener voleo bi da u Torinu sarađuje sa kontroverznim Mariom Balotelijem, kao što je bio slučaj u Milanu.

"Doveo bih Marija u Torino. Zašto da ne? Radio sam sa njim u Milanu i voleo bih opet", poručio je Mihajlović.

"Đanludiji je veoma snažan, ali je i dalje samo dečak. Da bi postao šampion mora još da raste u okruženju koje će da ga voli. Nema potrebe da žuri, razumem njegovog menadžera Mina Rajolu, jer želi da ugodi klijentu, ali mora da ostane u Milanu i gradi karijeru", rekao je Mihajlović za Skaj Italiju.

Mihajlović smatra da sadašnja situacija ne ide u korist ni Donarumi, ni Milanu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.