Mihajlović:Bajatović prvo da prođe konkurs za direktora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović:Bajatović prvo da prođe konkurs za direktora

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da direktor Srbijagasa Dušan Bajatović treba prvo da prođe konkurs za direktora javnog preduzeća, ako želi da se kandiduje za premijera Vojvodine.

"Danima slušam o tome kako je Bajatović odličan direktor, ali mnogo toga mora da se uradi i u Srbijagasu, a o njegovoj kandidaturi za pokrajinskog premijera biću mnogo oštrija - kad bude mogao da prođe konkurs za direktora javnog preduzeća, onda može da se kandiduje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i za premijera Vojvodine", rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanja novinara u Užicu.

Ona je rekla da je čula da je direktor Bajatović tražio finansijsku pomoć od države za Srbijagas od 180 miliona evra.

"Novu vladu čeka puno posla, a posebno oko reforme javnih preduzeća, pa i Srbijagasa", naglasila je Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Bajatović neka prvo prođe konkurs za direktora JP

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2016

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da direkor Srbijagasa Dušan Bajatović treba prvo da prođe konkurs za direktora javnog preduzeća, ako želi da se kandiduje za premijera Vojvodine..."Danima slušam o tome kako je Bajatović odličan direktor, ali mnogo toga mora da se uradi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.