Miha o Lijanku, Brazilcu koji pravi gluposti...

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha o Lijanku, Brazilcu koji pravi gluposti...

Da li je Brazilac ili Srbin, Lijanko nije odlučio, tek Mihajlović zna koje su mu mane i vrline...

Siniša Mihajlović danas debituje na klupi Bolonje, tačnije vraća se među Emilijane posle decenije.

Slučaj je hteo da na početku kao i 2008. naleti na Spaletija, koji je tada trenirao Romu.

Inter je sada u teškoj situaciji, ali su favoriti. Siniša je završio karijeru u Interu, a tamo je i počeo trenersku kao pomoćnik Manćiniju.

Bolonja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se pojačala, stigli su Lijanko Vojnović i Edera, a Brazilac ili Srbin kako hoće će početi meč.

"Kao i svaki Brazilac sklon je da pravi gluposti ponekad, ali  može da sarađuje sa Danilom", rekao je Mihajlović i najavio da će Palasio, bivši igrač Intera i Santander biti u timu, što najavljuje ofanzivnu formaciju...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miha debituje protiv Intera

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2019

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima) Roma i Milan igraju prvu od serije majstorica za mesta koja vode u Ligu šampiona. U tim Rome se vraća kapiten Danijele De Rosi, posle tačno 100 dana, dok je Pjontek već izbacio Kutronea iz startne postave Milana. Siniša Mihajlović će debitovati drugi put na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.