Miha čuo Ciganine, pa krenuo na navijača... Lacija!

Izvor: Mondo, 15.Maj.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha čuo "Ciganine", pa krenuo na navijača... Lacija!

Teško objašnjiva scena pred Olimpikom u sredu...

Foto: Guliver/Getty images/Emilio Andreoli

Legenda srpskog i italijanskog fudbala, Siniša Mihajlović (50), igrao je za Lacio šest sezona, bio član tima u najboljim godinama tog kluba, imao odličan odnos sa navijačima i nosio dres Rimljana na čak 193 utakmice.

Ni za jedan drugi klub nije igrao duže.

Međutim, sve to nekim navijačima Lacija nije bitno danas, kada je on trener Bolonje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Štaviše, neki među njima sreli su ga u sredu, kada je došao na rimski "Olimpiko" da gleda finale Kupa Italije.

Uoči utakmice Lacio - Atalanta, Mihajlović je vređan ispred stadiona, gde mu je jedan navijač dobacio "Ciganine".

Srpski stručnjak je odmah krenuo ka njemu, da se "objasne", ali ga je zaustavila policija i usmerila ga u drugom smeru, pa je tako sprečen fizički sukob.

Tu scenu je zabeležila kamera italijanske televizije RAI.

Coppa Italia, finale #LazioAtalanta. #mihajlovic all'esterno dello stadio reagisce agli insulti pic.twitter.com/cO646IIx29

— Rainews (@RaiNews) 15. мај 2019.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.