Miha: Srbija ostvarenje snova

Izvor: Glas javnosti, 09.Jul.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha: Srbija ostvarenje snova

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je da je preuzimanjem ’orlova’ ispunio san, kao i da je uveren da će se jednog dana vratiti u Seriju A.

Mihajlović je u Italiji prvo bio pomoćnik u Interu, a onda je vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu, pre nego što je u maju preuzeo reprezentaciju Srbije.

„Svakako ću ponovo raditi u Seriji A. Uvek ću biti zahvalan Interu i Masimu Moratiju, kao i Fiorentini, jer sam imao šansu da treniram velike klubove. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Ipak, mesto selektora Srbije je ostvarenje svih mojih snova“, rekao je Mihajlović u intervjuu za televiziju „Sky Italia“.

Mihajlović je u tom razgovoru dao i svoje mišljenje o Aleksandru Kolarovu i Dejanu Stankoviću, o kojima se ovih dana dosta priča u Italiji.

Kolarov mora da igra u kontinuitetu i to govorim kao selektor. Znam vrlo dobro koliko on vredi, u pitanju je veliki igrač i zaslužuje svoje mesto u vrhunskom klubu“, rekao je Mihajlović.

Stanković može još toga da pruži, još sezonu ili dve može da igra na vrhunskom nivou. Njegovo iskustvo može mnogo da koristi Interu“.

Između ostalog, Mihajlović se osvrnuo i na sukob Delija Rosija i Adema Ljajića, kojeg je selektor udaljio iz tima jer je prekršio pravilnik.

„Pogrešili su obojica, ali više Rosi. Takve stvari se rešavaju razgovorom u svlačionici. I mene je Alesio Čerči poslao, znate već gde, nije bilo prijatno, ali smo to rešili“, naglasio je selektor Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.