Miha: Nije mi poznato da me se Hrvati plaše

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha: Nije mi poznato da me se Hrvati plaše

Kakva su vam očekivanja pred kvalifikacije za SP, poznato je da se Hrvati više plaše vas kao selektora nego Srbije kao tima?
- To mi nije baš poznato. Mihajlović ne igra, on može samo da trenira, bolje da se Hrvati plaše igrača nego selektora. Iskreno, ja se više plašim njihovih igrača, nego Bilića, sa njim sam prijatelj, tako da tu nema problem. To ćemo nas dvojica da rešimo – rekao je Siniša Mihajlović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Miha: Nije mi poznato da me se Hrvati plaše

Izvor: Utakmica.rs, 07.Maj.2012

Kakva su vam očekivanja pred kvalifikacije za SP, poznato je da se Hrvati više plaše vas kao selektora nego Srbije kao tima? - To mi nije baš poznato. Mihajlović ne igra, on može samo da trenira, bolje da se Hrvati plaše igrača nego selektora...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.