Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 12:41

Midtjiland nastavlja devetogodišnju tradiciju za plus šest

Poslednjeplasirani tim plej-ofa Randers dočekuje prvaka Danske bez najboljeg strelca Alhadžija Kamare

Pred početak plej-ofa je delovalo da će šampionska trka u danskoj Superligi biti uzbudljivija nego prethodne sezone, međutim, Midtjiland preti da već posle tri runde “ubije“ svu neizvesnost.

U prvom kolu savladao je Brondbi, a potom u prethodnom i Orhus, preuzevši lidersku poziciju. Za to vreme Brondbi je pretrpeo neuspeh i od drugog velikog rivala, Kopenhagena, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zatim osvojio samo bod protiv Orhusa, te bi Midtjiland pobedom u poslednjem meču 25. runde mogao da ode na plus šest u odnosu na prvog pratioca.

Na tom putu stajaće mu Radners (19.00). Za aktuelnog šampiona Danske – zicer. Popularni Konji već devet godina čekaju na pobedu nad Midtjilandom. U tom periodu odigrali su 21 međusobni susret u svim takmičenjima, a Randers je samo jednom uspeo da ostane neporažen.

19.00: (4,60) Randers (3,60) Midtjiland (1,80)

Pride, nema ni poseban motiv u prvenstvu, pošto je sa dva vezana poraza na otvaranju plej-ofa ostao na poslednjoj poziciji, sa sedam bodova manje od četvrtoplasiranog Orhusa, mada je pobedom nad pomenutim timom pre desetak dana obezbedio mesto u finalu danskog Kupa, tek treći put u istoriji kluba.

Kada na sve to dodamo da Randers branioca titule dočekuje bez najbolje strelca Alhadžija Kamare (devet pogodaka), jasno je da se domaćinu ne piše dobro. Kamara se nedavno vratio u tim posle jednoipomesečne pauze, ali se pre nedelju dana ponovo povredio protiv Nordsjelanda, te definitivno neće moći da dočeka tim kojem je na prošlom susretu zatresao mrežu.

DANSKA SUPERLIGA, PLEJ-OF – 3. KOLO

Ponedeljak

19.00: (4,60) Randers (3,60) Midtjiland (1,80)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.