Micov: Đorđević me izbacio, od tad kao da ne postojim

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micov: Đorđević me izbacio, od tad kao da ne postojim

Košarkaš Armanija Vladimir Micov prisetio se sukoba sa selektorom Srbije Aleksandrom Đorđevićem i istakao da od tog trenutka kao da ne postoji za reprezentaciju.

Sukob je nastao na prijateljskoj utakmici sa Novim Zelandom u Beogradu 2014. godine, nekoliko dana pre Svetskog prvenstva u Španiji gde su Orlovi osvojili srebro, zbog kojeg se iskusni šuter nije našao na spisku za to takmičenje.

"Četiri godine sam igrao za Srbiju svakog leta. Tri dana pre Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prvenstva mi igramo prijateljsku protiv Novog Zelanda. Ja sam izmenjen i po običaju, kad odem na klupu bacim kosku ostalim saigračima. Tada je došao Đorđević i podviknuo 'dođi ovde i sedi'. Nisam razumeo šta se desilo, delovalo mi je da preteruje. Pogledao sam ga, a posle toga me je izbacio rekavši da nisam dobrodošao. Od tog trenutka kao da više nisam postojao", izjavio je 33-godišnji igrač u intervjuu za Korijere dela Sera.

Micov je u Armani stigao 2017. godine iz turskog Galatasaraja i od tada beleži sjajne partije u italijanskom timu.

"Imam ugovor do kraja sezone, videćemo šta dolazi posle. Došao je trenutak da razmišljam i tome gde ću i kako završiti karijeru. Milano može da mi pruži ono što želim, na meni je da uradim sve da klub pre toga ispuni sve ciljeve".

Jedno od pitanja novinara odnosilo se na to i koji mu je igrač bio idol kad je počinjao sa košarkom.

"Dejan Bodiroga! On je osvojio sve. Uvek sam pokušavao da ga imitiram, kad god se ukazala prava prilika za to", otkrio je Micov.

Srpski košarkaš ove sezone u Evroligi prosečno ima 16.9 poena, 2.7 skokova i 2.3 asistencije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.